00386 (0) 1 4231 462 pharmachem@siol.net

Opis podjetja

Podjetje Pharmachem Sušnik Jožef dipl.ing., s.p. je bilo ustanovljeno leta 1965, tako da je na slovenskem trgu prisotno že več kot 50 let. Sprva je podjetje proizvajalo kozmetiko, katere začetki segajo v leto ko smo izdelali prve šampone in kopeli. Od takrat se je naša linija širila in je ob koncu osemdesetih obsegala vrsto kozmetičnih izdelkov.

Dejavnost proizvodnje kozmetike smo kmalu razširili s proizvodnjo farmacevtskih izdelkov in surovin ter se tako prilagodili novim zahtevam trga in željam naših uporabnikov. Izdelke vrhunske farmacevtske kakovosti dobavljamo največjim odjemalcem slovenske farmacevtske branže, Kemofarmaciji d.d., Ljubljana, Sanolaborju d.d., Farmadentu d.o.o. ter številnim drugim, ki jih prodajajo naprej našim končnim odjemalcem – zdravstvenim ustanovam in lekarnam.

Kozmetične produkte, ki smo jim leta 2004 dodali kozmetično linijo Extravaganja – proizvode za nego telesa na osnovi konopljinega olja, prodajamo tako na slovenskem tržišču kot tudi v državah EU in širše. Glavna kupca za kozmetiko na slovenskem tržišču sta Engrotuš d.d. in DM Drogeriemarkt d.o.o. V tujini smo prisotni s svojimi izdelki na Češkem, v Švici, na Nizozemskem, na Norveškem, v Španiji, na Danskem, v Italiji in Avstriji.

Naši cilji za naprej so: še bolj utrditi obstoječ položaj in povečati prodajo naših izdelkov tako doma kot tudi v tujini.